Content
Inpur
    | 
Opinie
Wszystkich naszych klientów, po wykonaniu zlecenia, serdecznie prosimy o wystawienie opinii o nas i naszej pracy. Państwa zdanie jest dla nas niezwykle cenne. Będziemy wdzięczni, za każdą opinię i poświęcony jej czas.
 
Twoja opinia
 
Imię
 
Adres e-mail
 
Tytuł
 
Data
Ocena
 
Treść wiadomości
 
Opinie ( 21 )
 
Pełen profesjonalizm - Kartuzy
 

Firma godna polecenia, praca wykonana profesjonalnie i zgodnie z harmonogramem.

2017-08-01
Ocena : ★★★★★
 
Cały kanadyjczyk - Warzenko koło Trójmiasta
 

Historia nieco długa :-) .... Zaczęło się od firmy , której z przyzwoitości nazwy nie wymienię - której pomiar daleko odbiegał od obliczeń wykonawcy generalnego budynku oraz kierownika budowy. Jako , że do INPUR zwróciłem się już 2 lata przed planowaną inwestycja o wstępną wycenę - to zwróciłem się ponownie - tym razem o przyjazd , wymierzenie budynku i wstępne koszty ( wcześniej - 2 lata - na podstawie projektu) Pan Paweł - jak dla mnie mistrz w swoim fachu - dlaczego ? -Od razu wskazał mi miejsca gdzie poprzednia firma "pomyliła się " w metrach do natrysku. Całość budynku ca 300 m2 . wg pomiaru InPur różnica wyniosła ca 40m2 - co jest dość dużą rozbieżnością. Kwot nie wymienię z uwagi na tajemnicę handlową - wyszło na bazie pianki od INPUR niemal tożsamą z pianą konkurencji - z prawidłowym pomiarem - 27% taniej niż w firmie , która się ... 2 x pomyliła - 2x mierząc budynek. Dom o powierzchni użytkowej 121 m2 - dach + ściany zewnętrzne przy sprzyjających warunkach - został ocieplony 8:30 - 14 - kolejny plus. Nie znalazłem miejsca gdzie grubość docieplenia byłaby mniejsza od założonej w zleceniu - wszystko dokładnie wykonane. Podsumowując natrysk 5+ , co do same piany - przekonamy się w biegiem lat - natomiast jako świadomy inwestor - pamiętam iż wykonawca robi natrysk, a za jakość samej piany w dużej mierze odpowiada jej producent. Jeśli ktoś waha się zapraszam do kontaktu skibax84@gmail.com - w miarę możliwości opowiem jak zachowuje się to z biegiem czasu oraz pokażę dom ocieplony pianą.

2017-07-12
Ocena : ★★★★★
 
Hala Garażowa - Błotnik
 

Szybko , sprawnie bez zbędnych ceregieli ,pełen profesjonalizm . Gdyby nie "drobny zgrzyt " ze zmianą stawki to naprawdę super , może przyjmując zlecenie warto kontraktować pianę u dostawcy . Panowie bardzo konkretni , wiedzą co robią , otwarci na uwagi i życzenia inwestora . Polecam - firma i metoda super . Dziękuję Pozdrawiam Adam

2017-07-06
Ocena : ★★★★★
 
Świetna technologia i doskonałe wykonanie - Lubiszewo
 

Bardzo profesjonalna i solidna obsługa od pierwszego kontaktu do realizacji. Rozwiązanie i wykonawcę polecił mi znajomy deweloper a teraz ja wszystkim czytającym tą opinię z pełnym przekonaniem polecam firmę INPUR.

2017-05-15
Ocena : ★★★★★
 
Docieplenie poddasza - Kamień
 

Firma polecona przez znajomego, który jest bardzo zadowolony z wykonanej usługi. Po pierwszej rozmowie przyjechał właściciel obejrzał poddasze i objaśnił nam jakie technologie są stosowane do izolacji. Praca została wykonana solidnie i profesjonalnie. Nie było żadnego bałaganu. Po wykonaniu izolacji w domu zrobiło się cieplej i ciszej. Polecam firmę bo jest godna polecenia za swój profesjonalizm.

2017-05-10
Ocena : ★★★★★
 
100% Pozytyw - Malbork
 

Od pierwszego telefonu współpraca układała się wzorowo, pan Paweł fachowo i dokładnie objaśniał nam technologie wykonania izolacji poddasza, a efekt końcowy przerósł nasze oczekiwania. Okna zostały starannie zabezpieczone a po ukończeniu ekipa pozostawiła po sobie idealny porządek. Cieszymy sie, że zdecydowaliśmy się na firmę Inpur, która może umieścić na mapie swoich realizacji Malbork:)

2017-05-08
Ocena : ★★★★★
 
Super zadowolona - Pępowo
 

Witam , jestem projektantem budowlanym. Piankę znałam z teorii... adaptując poddasze mojego domu długo się zastanawiałam , ale wszystkie zalety tego produktu przekonały mnie do użycia go i przetestowania na sobie:) Miałam spotkania z kilkoma firmami i trafiła tez na Pana Pawła firma "INPUR" i od razu rozpoznałam pełen profesjonalizm , rzetelność i dużą znajomość tematu- którym się zajmuje. Zabrał mnie na budowę i wszystko pokazał...(dał tez próbkę materiału , która osobiście próbowaliśmy podpalić i zalać...bezskutecznie ) Dogodny termin, przystępna cena , szybkość i solidność wykonania ... a do tego uprzątniecie po sobie miejsc pracy . PEŁEN PROFESJONALIZM. Dziś trwają prace wykończeniowe , bez ogrzewania ...poddasze jest cieplejsze niż pomieszczenia na parterze, i do teg o bardzo dobrze wygłuszone . Ja jestem szczęśliwa ze moja rodzina będzie mieszkały w pomieszczeniach ocieplonych produktem antyalergicznym. Jako PROJEKTANT GORĄCO POLECAM moim klientom ale i wszystkim innym PIANE ale przede wszystkim SUPER FIRME Pana PAWŁA "INPUR" . POLECAM mgr inż budownictwa - Paulina Drewek - Józefiak.

2017-04-27
Ocena : ★★★★★
 
Ocieplenie poddasza
 

Polecam bardzo współprace z panem Pawłem Trymbulakiem. Doradztwo konkretnie i na temat. Ważna sprawa aby podczas wykonywania prac była obecna osoba z którą się rozmawiało o szczegółach prac. Bardzo często w innych firmach tego nie ma i wykonawcami są inne osoby niż osoba z którą się rozmawiało na początku. Inaczej jest w INPUR. Podczas wykonywania natrysku pan Paweł jest na budowie. Jeżeli chodzi o wykonanie to mam porównanie 2 firm z pomorza i polecam bardzo firmę INPUR. Natrysk wykonany bardzo poprawnie a zależało mi na jak najlepszej izolacji ciepła z tego tytułu że mam ogrzewanie domu pompą ciepła. Jeżeli ktos się zastanawia to zapraszam do domu, można zobaczyć efekt i porozmawiać. Dębogórze Dyniowa 6

2017-01-26
Ocena : ★★★★★
 
Ocieplenie poddasza
 

Szczerze polecam wszystkim, którzy wahają się odnośnie wyboru między ociepleniem domu pianką, a wełną. Czas realizacji usługi imponujący (270m2 w około 6 h), jakość na najwyższym poziomie (pianka uzupełnia trudno dostępne miejsca, umówiona grubość warstwy w rzeczywistości 1-2 cm większa). Ponadto firma rzetelna, kontakt z właścicielem p. Pawłem bardzo dobry, wykonawca dobrze zabezpieczył wszystkie newralgiczne miejsca oraz zostawił po sobie porządek, a to się niestety rzadko zdarza w sektorze budowlanym. Przypuszczam, że w tej chwili cena ocieplenia pianką, a dobrej jakości wełną będzie zbliżona. Drugi raz na pewno podjąłbym tą samą decyzję i wybrał firmę Inpur!

2016-11-02
Ocena : ★★★★★
 
Firma godna polecenia !
 

Izolacja dachu wykonana została szybko i solidnie. Elementy konstrukcyjne budynku, które nie miały być pokryte pianą, zostały odpowiednio zabezpieczone, zaś po zakończeniu robót pracownicy posprzątali po sobie. Dodatkowo trzeba dodać, że wykonawca jest elastyczny przy ustalaniu terminu, cena atrakcyjna, zaś ekipa punktualna i sympatyczna. Polecamy !!!

2016-03-10
Ocena : ★★★★★
 
Mistrzowskie Wykonanie
 

Witam wszystkich czytających opinie. Korzystając z tej formy przekazu chciałem wszystkim z całego serca polecić firmę INPUR. Firma o której mowa wykonała izolacje poddasza mistrzowsko byłem bardzo zaskoczony widząc dokładność wykonanej pracy nie wspomnę o punktualności,zabezpieczeniu okien,gniazd czy sprzątnięciu po zakończonej pracy a co najważniejsze całość zajęła parę godzin.Polecam również piane PUR dla tych którzy się wahają żadna wata nie da państwu takiej szczelności.

2015-12-27
Ocena : ★★★★★
 
Polecam
 

Polecam! Wszystko poszło szybko i sprawnie. Panowie bardzo profesjonalni. Jeszcze raz POLECAM

2015-12-14
Ocena : ★★★★★
 
strych,poddasze
 

Konkretna firma.Od pierwszego dnia kontaktu do zrealizowania usługi profesjonalizm.Nic do zarzucenia.Polecam

2015-01-23
Ocena : ★★★★★
 
Super!
 

Polecam każdemu kto się waha miedzy pianą a watą. Ja usunąłem watę i zastosowałem pianę. A firma - szybko sprawnie i profesjonalnie załatwiła temat.

2014-10-08
Ocena : ★★★★★
 
Rewelka
 

Ocieplenie dachu pianką to był mój zdecydowanie właściwy wybór, jestem z niej bardzo zadowolona. Firma wykonawcza bardzo rzetelna i dokładna, a czas wykonania - 1 dzień - rewelka :) ZDECYDOWANIE POLECAM

2014-10-07
Ocena : ★★★★★
 
super wykonawca super metoda ocieplenia
 

szybko sprawnie i profesjonalnie. dach zapiankowany, żadnych szczelin ani wszędzie latających drobinek wełny. polecam

2014-10-07
Ocena : ★★★★★
 
Dla niezdecydowanych
 

Decyzję o izolacji pianką podjęliśmy aby mieć pewność uszczelnienia dachu naszego domu. Wybór padł na firmę Inpur i to był dobry wybór. Realizacja trwała dwa dni. Szybko i najważniejsze, że czysto. Różnica w kosztach pomiędzy pianką a wełną mineralną przy budowie domu nie jest aż taka wielka. Jest za to duża różnica w izolacji. Latem było chłodno zaś pierwsze jesienne dni nie spowodowały utraty skumulowanego w domu ciepła. Właśnie o to nam chodziło. Wszystkim niezdecydowanym polecam ten sposób izolacji.

2014-10-07
Ocena : ★★★★★
 
Referencje
 

Chcieliśmy bardzo serdecznie podziękować firmie INPUR z Gdyni która wykonała izolacje poddasza w naszej firmie. Cała realizacja od początku do końca przebiegała profesjonalnie cała ekipa wiedziała co i jak ma robić. Jesteśmy pod wielkim wrażeniem i bardzo mocno polecamy firmę INPUR jako profesjonalnego wykonawcę skutecznej izolacji. Natrysk pianki został wykonany prawidłowo z zachowaniem prawidłowej grubości i precyzyjnym wykonaniem. Widać było, że dla firmy INPUR nie była to pierwsza realizacja co jeszcze bardziej potwierdziło, że dokonaliśmy właściwego wyboru stawiając na profesjonalistów. z poważaniem.

2014-10-06
Ocena : ★★★★★
 
Ocieplenie
 

Zgodnie z wyznaczonym terminem, fachowo, zgodnie z umówionym zleceniem. Polecam.

2014-10-06
Ocena : ★★★★★
 
Świetnie
 

Super! Na początku się wahałem - ocieplanie pianką nie jest najtańsze, ale teraz, gdy ociepliłem poddasze... Już nigdy nie ocieplę niczego watą! Tylko pianka!

2014-09-16
Ocena : ★★★★★
 
Maciej
 

absolutnie polecam! profesjonalizm w każdym calu, pianka to niewątpliwie technologia przyszłości, jestem bardzo zadowolony z ocieplonego poddasza

2014-08-08
Ocena : ★★★★★
 
 
 
 
Copyright © 2017 P.B.U.P. Inpur   |   Cookies   |   Wykonanie :   Jacek Piotr Nowicki